Vad är en fastighetsförvaltning och vad gör dessa?

En fastighetsförvaltning är, som det låter, en förvaltning som tar hand om fastigheter. Man ser helt enkelt till att underhålla en stor fastighet och även dessa byggnader som finns i närheten. Arbetet varierar beroende på vart man tittar, men ibland kan det skötas av fastighetsägaren och ibland kan det helt enkelt skötas av entreprenaden. Ett fastighetsbolag ser i sin tur till att utgöra fastighetsförvaltning som är kommersiell.

Vilka erbjudanden finns att beställa?

Genom att besöka denna länk http://www.vsoa.se/referenser kan man se mer detaljerat vad en fastighetsförvaltning har att erbjuda. Det brukar i alla fall delas in tre moment och dessa är:

  • Fastighetsskötsel – Här räknas följande saker in: vicevärd, inre samt yttre skötsel, lokalvård, jourverksamhet, gräsklippning & trädgårdsskötsel, sandupptagning, teknisk förvaltning samt snöröjning.
  • Mark & anläggning – Hit räknas dränering.
  • Lokalvård och städtjänster; som hjälper till att städa hemmet, företaget eller någon myndighet.

Varför anlita en fastighetsförvaltning?

Detta är en fantastisk möjlighet att hyra en fastighetsförvaltning. Ibland har man inte möjlighet att anställa personer som ska utföra vissa arbeten och genom att göra detta kan man få personal som är kunniga inom sitt område, men som även kan utföra allt det man önskar till ett riktigt bra resultat. Det personer som hjälper till med detta har en gedigen erfarenhet och ögon för detaljer.

Så, för att inte ställa till det allt för mycket för sig själv så se till att anställ en fastighetsförvaltning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *